Саниране на къщи, апартаменти и сгради от РКЕМ РЕМОНТИ

РКЕМ РЕМОНТИ е фирма с доказана репутация, която се грижи за качественото и надеждно саниране на Вашата сграда или къща. С нашите висококвалифицирани майстори и инженери можете да бъдете сигурни в крайния резултат. Свържете се с нас за консултация и получете индивидуална оферта за саниране от RKEM REMONTI.
Саниране на къщи, апартаменти и жилища

Саниране с високо качество на материалите и устойчивост 

В РКЕМ РЕМОНТИ можем да Ви предложим услуги, свързани със санирането на сгради, къщи и блокове. Eкипът ни  от професионални майстори и инженери ще Ви помогнат да спестите от битовите си сметки чрез постигане на енергийна ефективност.

Какво предлагаме?

  • Външно саниране на къщи и сгради
  • Външно саниране на апартаменти и къщи
  • Саниране на тераси и балкони

Защо да изберете РКЕМ РЕМОНТИ по отношение на санирането?

РКЕМ РЕМОНТИ е с доказан през годините опит в санирането на имоти, като има успешно реализирани стотици обекти и много доволни от свършената работа клиенти.

Ние използваме качествени материали и изпитани строителни практики, за да гарантираме енергийна ефективност и намаляване на разходите за отопление и охлаждане на жилището или офиса Ви.

Нашите майстори и инженери са успели да осигурят качествено и професионално саниране на голяма маса клиенти.

Свържете се с нас още днес и нека помогнем да направим си спестите топлинните загуби и да намалите битовите си сметки.

Саниране на къщи, РКЕМ Груп
Саниране на апартаменти, РКЕМ Груп

Външно саниране на къщи и сгради

Придайте нова визия на жилището си и намалете разходите си за отопление и охлаждане.

Външното саниране е важна услуга, която предлагаме за къщи и всякакъв тип сгради. Това не само осигурява енергийна ефективност и намаляване на разходите за отопление и охлаждане, но също така подобрява цялостния външния вид на сградата. Ние използваме качествени материали и методи, за да се гарантира устойчивостта му.

Защо да предпочетете РКЕМ РЕМОНТИ?

икона професионализъм

9 години професионализъм

Благодарение на вложените качествени материали, висококвалифицираните специалисти, които са част от нашия екип и многобройните успешно реализирани обекти и проекти сме успели да изградим положителна репутация и да създадем стабилна клиентска база.

икона материали

Качествени материали

С цел да гарантираме устойчивостта на извършените ремонти и услуги залагаме само и единствено на материали със сертифицирано качество. Получете гаранция за качество за извършените услуги или дейности.

икона екип

Екип от професионалисти

Нашите майстори и инженери притежават необходимите сертификати и непрекъснато се стремят към усъвършенстване и надграждане на знанията, с цел да Ви предложат възможно най-добрите интериорни или екстериорни решения.

икона проекти

Стотици успешно реализирани проекти

В продължение на години се стараем да изградим обекти, които да бъдат наша емблема за отлично свършена работа, за да се гордеем с тях, а Вие да сте удовлетворени и да ни препоръчвате на свои познати.

Саниране на тераси и балкони

Предпазете своя имот от вредни външни влияния

Санирането на тераси и балкони е също важна услуга, която не бива да се подценява. Освен, че подобрява външния вид на терасата/балкона, същевременно осигурява енергийна ефективност и подобрява здравината и устойчивостта на отделните елементи. RKEM REMONTI гарантира за устойчивостта  при този вид саниране.

Саниране на тераси, РКЕМ Груп

Санирането с РКЕМ РЕМОНТИ има няколко ключови предимства:

Цени за Саниране

ВИД ИЗОЛАЦИОНЕН МАТЕРИАЛЦЕНА
Изолация със стиропор EPSот 40 лв кв/м
Изолация с XPSот 50 лв кв/м
Изолация с Neopor BASFот 80 лв кв/м
Изолация с минерална (каменна) ватаот 80 лв кв/м
Инвестирайте разумно при процеса на саниране, за да сте сигурни, че сте направили най-правилният избор. Нека водещият Ви мотив да бъде качеството, с което ще бъде извършено санирането, а не най-ниската цена, която може да не е подходяща спрямо квадратурата или самия тип сграда.

Всички посочени цени са без ДДС. Точната цена зависи от вложените материали и сложността на ремонта, и ще Ви бъде изготвена оферта според Вашите изисквания.

Често задавани въпроси за Саниране

Ще изготвим индивидуална оферта, в зависимост от Вашите потребности и желания. 

От нас ще получите безплатна оферта, след предоставяне на снимки и размери на обекта. Ако е необходим оглед на място, той се заплаща. В случай на съвместна работа, заплатената сума за огледа ще бъде приспадната от крайната цена на ремонта.