Надежден екип за ремонт на вашия апартамент?

Получете бърз и надежден ремонт на вашия апартамент с нашия опитен екип от майстори експерти. Гарантираме качествено и навременно изпълнение на всички ремонтни дейности. Разчитайте на нас, за да изглежда апартаментът ви като чисто нов. Всичко това на надеждни и достъпни цени.

Свържете се с нас за да започнете с нашите бързи и надеждни ремонтни услуги!

Вашият дом, вашата инвестиция

РКЕМ РЕМОНТИ е фирма, специализирана в бързи и надеждни ремонтни услуги. Можете да разчитате на нас, за да изглежда апартаментът ви като чисто нов.

Професионални услуги по ремонт на апартаменти

Можете да избирате между основен ремонт на апартамент, частичен ремонт на апартамент, козметичен ремонт на апартамент или луксозен ремонт на апартамент, а ние ще се заемем с изпълнението.

Ремонт на апартамент на достъпна цена

Ние предлагаме достъпни и разумни услуги за ремонт на апартаменти. Ще ви бъде предоставен оглед и оферта на индивидуална основа.

икона строител, майстор

Екип от висококвалифицирани майстори

Висококвалифицирани служители, които се стремят да предоставят качествени услуги на достъпни цени.

икона строители фирма

Фирма с над 12 години

Фирмата е с богат опит, като има зад гърба си повече от 12 години работа в бранша

икона бъзра и майсторска работа

Бърза и качествена работа

Нашият екип е в състояние да ви предложи професионално обслужване с висококачествен завършек.

Зидарии и мазилки

Предлагаме всички видове зидария с като зидарии с тухли четворки, зидарии с тухли единички, и зидария от газобетонни блокчета (Итонг), например подпокривни стени, стени на тераси. След като разгледаме обекта и изискванията на клиента, ще Ви изпратим индивидуална. Гарантираме качеството на работата си чрез договор, в който са описани работата, срокът на изпълнение и гаранцията за качество.

Изграждане и смяна на ел инсталация

Електротехник с подходяща квалификация и обучение може да ви помогне да изградите или подмените електрическа система. Изключително важно е квалифициран и опитен електротехник да изгради нова електрическа система. При създаването на нова електрическа система трябва да се изчислят мощността, консуматорите и изискванията. Външните електрически инсталации се окабеляват с подходящ за целта кабел или се вграждат под мазилка или гипсокартон. Всички тези отговорности са изключително важни. Ако една електрическа инсталация е правилно изградена, тя дълго време няма да се нуждае от ремонт или замяна.

0
години опит
0 +
доволни клиента

Шпакловане и измазване от професионалисти

Нашите майстори експерти ще изправят и изравнят всяка стена или таван. Предлагаме широка гама от услуги по измазване и мазилки. След полагането на мазилката стената или таванът ще бъдат идеално прави и гладки. Всички дефекти, дупки, деформации и неравности ще бъдат отстранени. След това се нанася фино покритие на мазилката. Тя се нанася върху стени или тавани, които преди това са били боядисани или измазани, като се отстраняват неравностите, причинени от четка или валяк. Освен че прави повърхностите идеално гладки, фината мазилка запълва малки пукнатини и драскотини. Поради това тя трябва само да се грундира и боядиса.

Професионални бояджии

Независимо дали завършвате основен ремонт на дома си или просто искате да смените цветовете в една стая, може разчитате на нашата бригада за професионално боядисване. Ние ще ви предоставим възможно най-доброто обслужване, независимо от размера на проекта, който имате. Винаги ще откликнем на вашите желания и нужди, независимо от бюджета ви или обема на работата. След като приключим с подготовката и боядисването, всички останали отпадъци ще бъдат отстранени от вашия имот след приключване на работата. Пръски боя ще бъдат старателно почистени. Можете да разчитате на нас, за да изглежда апартаментът ви като чисто нов.

Контакти

Нашият екип от експерти ще Ви помогне да постигнете целите си. Свържете се с нас още днес, за да научите повече!