Ремонтиране на апартаменти

Направете висококачествен ремонт на апартамента си с RKEM REMONTI. Можем да предложим на Вашето внимание, всичко, което е необходимо за перфектното ремонтиране на Вашия апартамент. С нашия 9-годишен опит, доказани специалисти и доста успешно реализирани проекти, ние сме една от най-доверените фирми в ремонтирането на апартаменти.
Ремонт на апартаменти, РКЕМ Груп

Добре дошли в РКЕМ РЕМОНТИ

Вашият доверен партньор в професионалното ремонтиране на апартаменти. То включва, както ремонтни дейности в сферата на шпакловането, зидарията/ мазилките, така и изграждането на безопасна ел. инсталация.

Предлагаме голямо разнообразие от услуги при ремонтните дейности за Вашия апартамент. Нашите доказани специалисти са обучени да предоставят висококачествени услуги, които да отговарят на всякакви нужди на нашите клиенти.

Какво прави нашата фирма уникална?

Отговорни сме към поставените срокове, защото това е предпоставка за спокойна атмосфера и създаване на лоялни клиенти.

С течение на времето сме успели да изградим доволна клиентска база, благодарение на успешно реализираните проекти.

Нашите майстори и инженери се стремят към непрекъснато усъвършенстване на знанията, с цел да Ви предложат най-добрите решения.

Ние в РКЕМ РЕМОНТИ сме намерили начин да направим ремонтирането на апартаменти в сравнително бърз и спокоен процес за нашите клиенти.

Цялостен ремонт, РКЕМ Груп
Шпакловка, РКЕМ Груп

Шпакловка на стени

Различни видове шпакловка и цялостен процес.

Шпакловката на стените, включва процеса на замазване на фугите, изравняване и изглаждане на стените. 

Конкурентни предимства на РКЕМ РЕМОНТИ

икона срокове

Спазване на уговорените срокове

Носим отговорност към поставените срокове, защото това е предпоставка за спокойна работна обстановка и създаване на лоялност и коректни отношения.

икона индивидуални решения

Индивидуално отношение

Всеки клиент е важен за нас, затова подхождаме индивидуално спрямо всяко задание. Обсъждаме съвместно всеки детайл, за да бъде максимално удовлетворяващ крайният резултат, както за Вас, така и за нас от RKEM REMONTI.

икона клиенти

Удовлетвореност на клиентите

Референциите, които са достъпни на нашия сайт са писменото доказателство за думите ни. Убедете се лично и започнете съвместна работа с нас, за да си спестите проблеми с некачествени материали или майстори, както и загуба на финансови ресурси.

икона решенние

Цялостни решения за Вашия дом или офис

Потърсете ни чрез контактната форма или на посочените телефон, имейл, за да откриете решението на всеки строителен проблем или просто ни предизвикайте да реализираме Вашите проекти.

Мазилки

Постигнете професионални резултати при нанасянето на мазилка с наша помощ.

Ние предлагаме нанасяне на мазилки за всички типове стени вътре и вън от апартамента. Мазилките могат да бъдат различни от изравняваща до завършваща, или пък тераколена и гипсова шпакловка.

Мазилка, РКЕМ Груп
Ел. Инсталация, РКЕМ Груп

Електроинсталации

Гарантирайте безопасността на живота и апартамента си с качествена ел.инсталация.

Ние предлагаме изграждане на електроинсталации за всеки апартамент. Можем да предложим и ремонт на  вече съществуващи електроинсталации.

Персонализирани решения за вашия ремонт с RKEM REMONTI

Цени за Ремонт на апартамент

УСЛУГАЦЕНА
Шпакловка на стениот 5-12 лв./м2
Шпакловка на стени и таваниот 19 лв. кв/м
Шпакловка с гипсово лепилоот 5 лв. кв/м
Мазилкиот 25 - 40 лв. кв/м
Изграждане на слаботокова инсталация до 3м.от 3.50 - 5.50 лв. на точка
За нас реалната преценка е ключов фактор за изготвянето на максимално удовлетворяваща ценова оферта и за двете страни. Успяваме да намерим оптимален баланс между качествените материали и труд от страна на майсторите, за да предложим най-доброто решение по Вашия джоб.

Всички посочени цени са без ДДС. Точната цена зависи от вложените материали и сложността на ремонта, и ще Ви бъде изготвена оферта според Вашите изисквания.

Често задавани въпроси за Ремонт на апартамент

Ще изготвим индивидуална оферта, в зависимост от Вашите потребности и желания. 

От нас ще получите безплатна оферта, след предоставяне на снимки и размери на обекта. Ако е необходим оглед на място, той се заплаща. В случай на съвместна работа, заплатената сума за огледа ще бъде приспадната от крайната цена на ремонта.