РКЕМ Груп, лого

Монтаж на гипсокартон с високо качество от РКЕМ РЕМОНТИ

Вие търсите опитен и надежден партньор за монтаж на гипсокартон? RKEM REMONTI е на Ваше разположение! С богат опит, нашият екип от доказани експерти, майстори и инженери ще Ви предостави безупречно качество. Множеството доволни клиенти и стотиците успешно реализирани проекти са достатъчно потвърждение лоялността и безспорния професионализъм.
Гипсокартон, РКЕМ Груп

С гаранция за качество и удовлетвореност

РКЕМ РЕМОНТИ предлага широк набор от услуги, за да удовлетвори всички Ваши нужди и изисквания. Нека Ви представим някои от основните ни услуги:

Монтаж гипсокартон на преградни стени и окачени тавани, Монтаж и обръщане на прозорци, Вътрешна топлоизолация и Ремонт на бани и други помещения.  

При нас ще откриете всичко, което Ви трябва! Убедете се сами в качественото и професионално изпълнение и се превърнете в още един доволен клиент.

Защо да изберете РКЕМ РЕМОНТИ за Вашия проект

9 години опит в сферата

Доказани експерти, майстори и инженери

Персонализирани и специално изработени решения според нуждите на Вашия проект

Не се колебайте – свържете се с нас сега и започнете работа по Вашия проект с РКЕМ РЕМОНТИ! Използвайте формата за контакт на сайта или ни позвънете на посочения телефонен номер, за да се получите безплатна консултация

Скрито осветление, РКЕМ Груп
Окачени тавани, РКЕМ Груп

Преградни стени и окачени тавани

Изграждане на перфектното пространство с преградни стени и окачени тавани

Ние изграждаме и монтираме всякакъв вид преградни стени и окачени тавани от гипсокартон, осигурявайки максимална изолация и елегантен завършек. 

Защо да предпочетете РКЕМ РЕМОНТИ?

икона професионализъм

9 години професионализъм

Благодарение на вложените качествени материали, висококвалифицираните специалисти, които са част от нашия екип и многобройните успешно реализирани обекти и проекти сме успели да изградим положителна репутация и да създадем стабилна клиентска база.

икона материали

Качествени материали

С цел да гарантираме устойчивостта на извършените ремонти и услуги залагаме само и единствено на материали със сертифицирано качество. Получете гаранция за качество за извършените услуги или дейности.

икона екип

Екип от професионалисти

Нашите майстори и инженери притежават необходимите сертификати и непрекъснато се стремят към усъвършенстване и надграждане на знанията, с цел да Ви предложат възможно най-добрите интериорни или екстериорни решения.

икона проекти

Стотици успешно реализирани проекти

В продължение на години се стараем да изградим обекти, които да бъдат наша емблема за отлично свършена работа, за да се гордеем с тях, а Вие да сте удовлетворени и да ни препоръчвате на свои познати.

Монтаж и обръщане на прозорци

Осигурете си  комфорт и енергийна ефективност благодарение на нас 

Ние предлагаме професионален монтаж на ПВЦ и алуминиева дограма, както и обръщане на прозорци за постигане на оптимална енергийна ефективност и издържан естетически вид.

 

обръщане на прозорци, РКЕМ Груп

Предимствата на РКЕМ РЕМОНТИ при монтажа на гипсокартон

Вътрешна топлоизолация, РКЕМ Груп

Вътрешна топлоизолация

Намалете разходите си за отопление и охлаждане с вътрешна топлоизолация

Използвайки вътрешна топлоизолация, ще успеем да намалим сметките Ви за електроенергия. Съща така ще Ви осигурим по-комфортен дом, без да променяме външния вид на сградата, в която живеете.

Ремонт на бани и други помещения

Трансформирайте Вашата баня, превърнете я в оазис на спокойствие

RKEM REMONTI предлага професионален ремонт на бани, включително инсталация на окачени тавани, измазване на стени и поставяне на плочки. Ние също така предлагаме ремонт на други помещения в жилището. Разгледайте в сайта ни и заявете желанията си за ремонт и екипна работа с РКЕМ РЕМОНТИ.

Гипсокартон в баня, РКЕМ Груп

Цени за Монтаж на гипсокартон

Вид на услугатаЦена
Направа предстенна обшивка с гипсокартон с метална конструкция, еднослойна55,53 лв кв/м
Добавка за влагоустойчивост на гипсокартон7,50 лв кв/м
Добавка за пожароустойчивост на гипсокартон11,72 лв кв/м
Направа предстенна обшивка с обикновен гипскартон с метална конструкция около колони, греди, тръби и др,подобни, еднослойна59,00 лв кв/м
Направа на предстенна обшивка от гипсокартон на лепене с обикновен гипсокартон33,65 лв кв/м
Направа окачен таван от 9,5мм гипскартон на метален щендер, без изолация или равностоен53,00 лв кв/м
Направа Кнауф окачен таван от 9,5мм гипскартон и 2х40мм минерална вата с плътност 30кг/м3, на метален щендер или равностоен96,00 лв л/м

Всички посочени цени са без ДДС. Точната цена зависи от вложените материали и сложността на ремонта, и ще Ви бъде изготвена оферта според Вашите изисквания.

Често задавани въпроси за Монтаж на гипсокартон

Ще изготвим индивидуална оферта, в зависимост от Вашите потребности и желания. 

От нас ще получите безплатна оферта, след предоставяне на снимки и размери на обекта. Ако е необходим оглед на място, той се заплаща. В случай на съвместна работа, заплатената сума за огледа ще бъде приспадната от крайната цена на ремонта.