Имате нужда от монтаж на гипсокартон?

Ние вярваме, че всяко българско семейство заслужава да живее на място, което с гордост ще нарича свой дом. Ето защо наемаме само опитни и квалифицирани служители, които работят ефективно, бързо и без да купуват излишни материали. Екипът ни от професионалисти е висококвалифициран, което гарантира прецизност във всяка работа. С дългогодишния си опит знаем как да предоставим най-добрата услуга на възможно най-достъпната цена и винаги оставяме клиентите си без съжаление.

Свържете се с нас още днес, за да получите безплатна оферта!

Вашият дом, вашата инвестиция

РКЕМ РЕМОНТИ е фирма, специализирана в полагането на гипсокартон и сухо строителство.

икона монтаж гипсокартон на стена

Професионални услуги по монтаж на гипсокартон

Поставяне на гипскартон и цялостно обновяване на вашия дом или офис. Работим в София и региона.

икона стена от гипсокартон

Сухо строителство с висококачествен монтаж

РКЕМ Ремонти предлага висококачествено изпълнение на всички монтажни дейности в областта на сухото строителство.

икона строител, майстор

Екип от висококвалифицирани майстори

Висококвалифицирани служители, които се стремят да предоставят качествени услуги на достъпни цени.

икона строители фирма

Фирма с над 12 години

Фирмата е с богат опит, като има зад гърба си повече от 12 години работа в бранша

икона бъзра и майсторска работа

Бърза и качествена работа

Нашият екип е в състояние да ви предложи професионално обслужване с висококачествен завършек.

Направете преградните си стени както трябва

Ако планирате да преградите стая или просто трябва да създадете по-специална зона за работа или почивка, РКЕМ ремонти може да ви помогне. С качествена изработка и внимание към детайлите, ние ще свършим работата както трябва. Всеки вид преградна стена ще бъде изградена, монтирана, измазана и боядисана за вас.  РКЕМ ремонти е в състояние да предложи тази услуга, и тя ще  бъде персонализирана и изработена специално за нуждите на Вашия проект.

ркем ремонти, изграждане на стена от гипсокартон
ркем ремонти, монтаж на гипсокартон таван

Монтаж на гипсокартон на таван

Окачен таван, който осигурява максимална изолация и противопожарна защита.

Майсторите на РКЕМ ремонти, ще направят професионален монтаж на гипсокартон на таван.

0
години опит
0 +
доволни клиента

Обръщане на прозорци с гипсокартон

Обръщането на прозорците е процес, който се изисква след монтажа на ПВЦ или алуминиевата дограма, за да се придаде завършен вид на целия прозорец. Това се налага поради факта, че старите дървени прозорци, които са били монтирани в миналото в съответствие с приетите тогава стандарти, отдавна не отговарят на съвременните изисквания за икономия на енергия и опазване на околната среда. Обръщането на прозорците е преди всичко довършителен процес, целящ постигането на краен естетически вид. С тази услуга майсторите на прозорци могат да направят така, че домът ви да изпъкне, като добавят допълнителни елементи като витражи или декоративни корнизи.

ркем ремонт, обръщане на прозорец с гипсокартон
ркем ремонт, поставяне на гипсокартон с вата

Как да намалим сметките за отопление?

Има много начини да намалите сметките си за отопление през зимата, и охлаждане през лятото, но добавянето на допълнителна изолация може да не е един от тях.  Ако живеете в сграда, която е паметник на културата и чиято фасада не трябва да се променя, или не можете да се споразумеете със съседите си каква външна изолация да поставите, ви остава възможността да използвате вътрешна топлоизолация, която може да доведе до огромна разлика в сметките ви за електроенергия.

Вътрешната топлоизолация се използва от вътрешната страна на отделни помещения или стени и може да намали сметките ви за отопление и охлаждане с до 20%. Това е чудесна новина за тези, които не искат изобщо да променят жилището си, но все пак искат да имат по-ниски сметки за енергия.

Проекти за гипсокатон

00
ден
00
часа
00
минути
00
секунди

Ремонт на баня с гипсокартон

Инсталирането на окачен таван при ремонт на банята може да се извърши на различни етапи от процеса. Например, преди или след измазването на стените и преди поставянето на плочките. Този въпрос можете да обсъдите с вашия майстор – той ще ви даде съвет за най-добрия вариант за вашия конкретен случай.  Най-широко използваният вариант е с влагоустойчиви гипсокартонени плоскости, изработени от CD и UD профили. Тук спокойно могат да се монтират лунички, като задължително условие е те също да са влагоустойчиви. 

ркем ремонт, ремонт на баня с гипсокартон

Контакти

Нашият екип от експерти ще Ви помогне да постигнете целите си. Свържете се с нас още днес, за да научите повече!