Професионални ремонти на къщи и апартаменти

Цялостни и частични ремонти на Вашия апартамент, дом, офис. Безплатен оглед и консултация. Гаранция за качествено изпълнение и материали.

„РКЕМ ГРУП“ ЕООД

е дружество, създадено на 23 Януари 2014 година. Основният ни предмет на дейност е извършване на строителни, ремонтни и монтажни дейности, проектиране, извършване на довършителни дейности. 

RKEM GROUP LTD постепенно през годините разрастна своята дейност и разшири екипа си от професионалисти.

Успешно успяхме да се позиционираме в строителния бранш, благодарение на високото качество на вложените материали, придружени със съответните сертификати. 

РКЕМ Груп, фирма за ремонти
конструкция за окачен таван

Друг фактор за издигането ни в позициите в строителния бизнес е професионалният екип, който сме изградили и продължава да се разраства. Нашите специалисти изцяло се съобразяват с Вас и желанията Ви. Те подпомагат избора на оптимално решение за всяка извършена дейност или услуга.

“РКЕМ ГРУП” ЕООД си партнира с водещи производители от цял свят, чиито продукти притежават доказани технологични качества и екологично чисти сертифицирани материали. Сред търговските марки, с които работим са:

BAUMIT, KNAUF, KNAUF Insulation, Kommerling, REHAU, Rigips

В „РКЕМ ГРУП“ ЕООД Вие със сигурност ще получите професионално съдействие на всеки етап от осъществяваната от Вас строителна или ремонтна дейност. 

Защо да предпочетете РКЕМ РЕМОНТИ?

икона професионализъм

9 години професионализъм

Благодарение на вложените качествени материали, висококвалифицираните специалисти, които са част от нашия екип и многобройните успешно реализирани обекти и проекти сме успели да изградим положителна репутация и да създадем стабилна клиентска база.

икона материали

Качествени материали

С цел да гарантираме устойчивостта на извършените ремонти и услуги залагаме само и единствено на материали със сертифицирано качество. Получете гаранция за качество за извършените услуги или дейности.

икона екип

Екип от професионалисти

Нашите майстори и инженери притежават необходимите сертификати и непрекъснато се стремят към усъвършенстване и надграждане на знанията, с цел да Ви предложат възможно най-добрите интериорни или екстериорни решения.

икона проекти

Стотици успешно реализирани проекти

В продължение на години се стараем да изградим обекти, които да бъдат наша емблема за отлично свършена работа, за да се гордеем с тях, а Вие да сте удовлетворени и да ни препоръчвате на свои познати.

Ще изготвим индивидуална оферта, в зависимост от Вашите потребности и желания. 

От нас ще получите безплатна оферта, след предоставяне на снимки и размери на обекта. Ако е необходим оглед на място, той се заплаща. В случай на съвместна работа, заплатената сума за огледа ще бъде приспадната от крайната цена на ремонта.