Професионално боядисване от "РКЕМ РЕМОНТИ" - експертна помощ!

Освежете и преобразете Вашия дом, офис или промишлено помещение с помощта на “РКЕМ РЕМОНТИ” за професионално боядисване. С 9-годишен опит в бранша, нашият екип от доказани специалисти ще осигури висококачествено боядисване и отличен завършек на всяко помещение. Не пропускайте възможността да се възползвате от качествено боядисване на пазара!
Боядисване, РКЕМ Груп

Услуги за боядисване и ремонт, предоставяни от “РКЕМ РЕМОНТИ”

Решения за всяко помещение. Вашите нужди и предпочитания са наш приоритет. 

“RKEM REMONTI” гарантира индивидуален подход към всеки клиент, за да бъдем възможно най-полезни и точни в предложенията си. Ще Ви предоставим висококачествени бояджийски услуги, независимо дали става въпрос за вътрешно или външно боядисване, довършителни или освежаващи бояджийски услуги на апартаменти, офиси и магазини до къщи и жилищни сгради.  “РКЕМ РЕМОНТИ” предлага най-доброто професионално качество на изпълнение.

Защо да изберете "РКЕМ РЕМОНТИ" - Вашият партньор за успешен ремонт и боядисване?

9 години успешно изграждане на доверие. 

“RKEM REMONTI” се гордее със своя опит в областта на боядисването и ремонта. За този период сме успели да изградим стабилна репутация на доказани професионалисти, които се стремят да предоставят висококачествени услуги на своите клиенти.

Стотици успешно реализирани проекти.

Всеки клиент е важен за нас, затова се стремим да предоставяме персонално отношение и индивидуален подход към всяко задание. Благодарение на това имаме голям брой доволни клиенти и стотици успешно реализирани проекти.

Не чакайте – свържете се с “РКЕМ РЕМОНТИ” сега и започнете трансформацията на Вашето помещение! За да разберете повече или да заявите оглед, свържете се с нас на телефон 0700 50 240

Боядисване, РКЕМ Груп
Бопядисване на стени, РКЕМ Груп

Вътрешно и външно боядисване

Преобразете Вашето жилищно или промишлено пространство

Ние предлагаме разнообразни услуги за вътрешно и външно боядисване, които включват различни обекти – апартаменти, къщи, офиси, магазини, жилищни сгради, холове, спални, кухни, бани, тераси, стълбища и балкони. Нашите специалисти работят с различни видове бои, като алкидна, латекс и блажна боя.

Конкурентни предимства на РКЕМ РЕМОНТИ

икона срокове

Спазване на уговорените срокове

Носим отговорност към поставените срокове, защото това е предпоставка за спокойна работна обстановка и създаване на лоялност и коректни отношения.

икона индивидуални решения

Индивидуално отношение

Всеки клиент е важен за нас, затова подхождаме индивидуално спрямо всяко задание. Обсъждаме съвместно всеки детайл, за да бъде максимално удовлетворяващ крайният резултат, както за Вас, така и за нас от RKEM REMONTI.

икона клиенти

Удовлетвореност на клиентите

Референциите, които са достъпни на нашия сайт са писменото доказателство за думите ни. Убедете се лично и започнете съвместна работа с нас, за да си спестите проблеми с некачествени материали или майстори, както и загуба на финансови ресурси.

икона решенние

Цялостни решения за Вашия дом или офис

Потърсете ни чрез контактната форма или на посочените телефон, имейл, за да откриете решението на всеки строителен проблем или просто ни предизвикайте да реализираме Вашите проекти.

Грундиране и подготовка на повърхностите

Здравата основа – предпоставка за дълготраен резултат

Преди да започнем боядисването, извършваме всички необходими стъпки за подготовка на повърхностите, включително грундиране, отсичане на стени и тавани, сваляне на тапети и други работи, за да гарантираме добри условия за боядисване и отличен завършек.

Боядисване на стени с латекс, РКЕМ Груп

Конкурентни предимства при боядисването с РКЕМ РЕМОНТИ

Боядисване на промишлени помещения, РКЕМ Груп

Ремонт и реновиране на промишлени помещения

Вашият партньор в мащабните проекти

“РКЕМ РЕМОНТИ” предлага боядисване на обемни по площ промишлени помещения. Нашият екип извършва предварителен оглед, а цените на услугите са по договаряне.

Довършителни и освежаващи бояджийски услуги

Внесете нов живот във вашите помещения

Освен основните услуги за боядисване и ремонт, предлагаме и довършителни или освежаващи бояджийски услуги, които включват поправка на пукнатини, издута мазилка, проблемни зони.

Боядисване на спални, РКЕМ Груп

Често задавани въпроси за Боядисване

Ще изготвим индивидуална оферта, в зависимост от Вашите потребности и желания. 

От нас ще получите безплатна оферта, след предоставяне на снимки и размери на обекта. Ако е необходим оглед на място, той се заплаща. В случай на съвместна работа, заплатената сума за огледа ще бъде приспадната от крайната цена на ремонта.